Beoordelingen van Mr. Sushi Alphen aan Den Rijn

Recente recensies

5.0
Patrick
7 december 2022
Dali
6 december 2022
Evelien
2 december 2022
René
28 november 2022

Geweldig lekker, wéér!

Ferry
27 november 2022
Pauline
27 november 2022

Heerlijke pokebowls! Ruim en lekker gevuld en goede verhouding van rijst en vulling.

Jasmijn
24 november 2022

Het was weer heerlijk! Altijd lekker en netjes ingepakt!

Melissa
20 november 2022

Super lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
19 november 2022

Top kwaliteit Sushi en snelle bezorging 💪🏻

Sam
19 november 2022

Echt perfect gewoon!

Iris
17 november 2022

Altijd super lekkere verse sushi. Deze keer een foutje met de bestelling, dit werd keurig en snel opgelost! We kregen zelfs nog drinken ter compensatie en die verkeerde bestelling mochten we houden!! Leuk en vriendelijk personeel!

René
15 november 2022
Visser
9 november 2022
P. Franquinet
9 november 2022

Heerlijke Sushi, beter dan de gebruikelijke sushi restaurants. Service ook boven verwachting. Na bestellen werden we gebeld voor een extra gratis rol!

Hoogink
31 oktober 2022

Voor het eerst bij mr sushi besteld, was vers, lekker en smaakvol! Voor herhaling vatbaar

Hennie Aartman
29 oktober 2022

Zoals altijd een heerlijke Pokebowl, en keurig op tijd bezorgd!

J. De Jong
28 oktober 2022

Goed en lekker van smaak echt een aanrader, zal zeker dit door geven aan familie en vrienden.

Beumer
20 oktober 2022
Patrick
19 oktober 2022
Ray
16 oktober 2022

Altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joya
15 oktober 2022

De bezorging was 25 min te vroeg en alles was door elkaar geschud

Angelique Penders
13 oktober 2022
Ron
9 oktober 2022

Verse sushi. Ik werd gebeld over gemiste actie en kreeg deze alsnog. Ze kwamen er tevens zelf achter dat ze iets vergeten waren en kwamen ze nog nabrengen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolfy
8 oktober 2022

Echte hele lekkere sushi !

René
8 oktober 2022
Emmely
5 oktober 2022
René
4 oktober 2022

Bezorging helemaal OK en de sushi geweldig lekker en vers!

Beste sushi!!!’
3 oktober 2022

De best in za west

Niels den Daas
2 oktober 2022

Was echt heel erg goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y
29 september 2022

Pokebowls waren heel erg lekker en vers! Beste poke bowl die ik gegeten heb. Bezorging mag alleen iets sneller (het duurde bij ons 1 uur terwijl we 5 minuutjes van de zaak af wonen)

Nikki
15 september 2022

binnen halfuurtje bezorgd! geweldig! rolls waren heerlijk tevens als de gyoza en mini loempia’s. zoals gewoonlijk perfect

Y
14 september 2022

Altijd super lekkere verse sushi en snelle bezorging inmiddels al een tijdje een vaste klant!

Andy
12 september 2022
Leander
8 september 2022

Kom gewoon ff voorom en ga niet als een bezetene op ons hek lopen bonken man, staat toch vrij duidelijk dat de voordeur om de hoek is.

Melissa
5 september 2022

De Ebi Party Box is echt een aanrader! Heerlijk gegeten met z’n 2en. Voor herhaling vatbaar.

R
4 september 2022

Geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willemien
2 september 2022

Heerlijke sushi de kipvariant erin houden (omdat schaal- enschelpdieren voor mij niet goed uitpakt) als alternatief genomen!

Ferhat Yildiz
31 augustus 2022

Kan geen genoeg krijgen van de poke bowl zalm. Zo lekker 😋

Iris
23 augustus 2022

Altijd snel geleverd, super vriendelijke mensen. Sushi is lekker en divers. Hebben aandacht voor de (vaste) klanten. Top! Gewoon je sushi hier bestellen!

..
13 augustus 2022
R
13 augustus 2022

We bestellen veel bij jullie, maar vandaag klopte er iets niet. de smaak was niet zo goed en de rijst niet vers.

Fee
9 augustus 2022

Sushi was top

MvW
28 juli 2022

Super lekker en vers. Levering netjes en op tijd.

Betty Vorst
24 juli 2022

De schotel zag er mooi uit en de sushi was heerlijk

Fiona
22 juli 2022

Enige aandachtspunt is de hoeveelheid dressing en vond de dressing ook niet zo lekker. Dus dat was jammer. Verder wel lekkere vis en grote hoeveelheid!

Nikki M
20 juli 2022
Bilo
19 juli 2022

Was gewoon lekker en kids hebben genoten!

YM
13 juli 2022

Goede kwaliteit, grote porties, levering was exact op tijd. Vriendelijke bezorger ook. We gaan beslist nog een keer bestellen.

Leander
12 juli 2022

Perfect zoals altijd

Michel
9 juli 2022

Lekker gegeten. Goede sushi. En snel geleverd.

Daniela Ris
4 juli 2022

De crispy fried box had geen smaak en was veel te dik je zat al heel snel vol. De box is €24,- vind dat niet waar voor wat ik heb gekregen. Zonde van mijn geld.

Selma
29 juni 2022

Echt heerlijk en vers. Snelle bereiding, top service. Kom hier zeker vaker!

Han
24 juni 2022

Prima op tijd klaar en vriendelijke medewerkers. Eten prima.

Esther
24 juni 2022

Had de Poke Bowl Ebi fry. Echt een aanrader !!

Ginger
20 juni 2022

Sushi is erg lekker & vers!

Paul
20 juni 2022

Goed, vers en netjes gepresenteerd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne Lindhout
10 juni 2022

Er zaten haren in mijn sushi, zwarte haren in 3 stukjes sushi, ik heb het niet gegeten!

Klop
9 juni 2022

Heerlijk genieten weer. 2e keer besteld. Goede kwaliteit redelijke prijs en genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar

Mirella
3 juni 2022

Snelle bezorging. Pokebowl zeer goede portie. Zelfs gratis sushi bijgeleverd zonder codes. Top tent!

Rbi
30 mei 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Lekkerste sushi van Alphen aan den Rijn kan ik wel zeggen. Wordt altijd snel bezorgt. Hele lieve bezorgers en personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hennie Aartman
28 mei 2022

Heerlijke verse sushi!! Mooie app om te bestellen met goede acties. De bezorging was ook keurig op tijd en vriendelijk. Ik zeg een 10👍

Linda
25 mei 2022

Heerlijk en wederom verrast met wat extra's. Bezorging was eigenlijk te snel ;-) maar zoals altijd super vriendelijk!

Ikke
13 mei 2022

Goede service en goede kwaliteit sushi. Wij zijn altijd erg tevreden

Melissa
9 mei 2022

Snel bezorgd en smaakt super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anastasiia
8 mei 2022

We are ordering a lot with you, but today something was wrong. the taste was not so good. Problem with rice or fish, we didnt understand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marije
6 mei 2022

Vers en lekkere sushi !

Marijke
6 mei 2022

Sushi was goed, wat ik minder vond, was dat er ipv sojasaus en gember chilisaus bij zat.

J. Westmaas
2 mei 2022

Super vers en heerlijke sushi! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisa
14 april 2022

Goed gevulde poke bowl, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart Breeschoten
7 april 2022

Heerlijke sushi, met als uniek product ook gebakken sushi rollen. Een nieuwe ervaring. Verpakkingen zijn erg compact en efficiënt. De presentatie is daardoor iets minder fraai dan bij sommige anderen, maar daar kun je zelf ook wat aan doen. De smaak is uitstekend en dat is het belangrijkste!

M
29 maart 2022

Heerlijk vers en keurig op tijd

Marcella
29 maart 2022
Siham
25 maart 2022

Super vriendelijk personeel en beste sushi van Alphen.

Michel
18 maart 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Suzanne
11 maart 2022

Heerlijk gegeten!! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Top verjaardag gehad

Eduard Heijers
8 maart 2022

Goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar

Lonneke
25 februari 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Baarda
21 februari 2022

Lekkere sushi, ondanks de storm werdhet toch nog bezorgd.

Siham
19 februari 2022

Super lekker eten. Bestelling was prima optijd klaar en bij het afhalen een aantal supervriendelijke medewerkers gesproken. Al met al een 5 sterren ervaring en eten.

Anne de Blois
19 februari 2022
Kartini
16 februari 2022

Heel snel gemaakt, heerlijk gegeten en nog een extra rol gratis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maartje de Blois
15 februari 2022

Super goede service en heel erg lekker gegeten