Reviews from Mr. Sushi Alphen aan Den Rijn

Recent reviews

5.0
Nikki
15 September 2022

binnen halfuurtje bezorgd! geweldig! rolls waren heerlijk tevens als de gyoza en mini loempia’s. zoals gewoonlijk perfect

Y
14 September 2022

Altijd super lekkere verse sushi en snelle bezorging inmiddels al een tijdje een vaste klant!

Andy
12 September 2022
Leander
8 September 2022

Kom gewoon ff voorom en ga niet als een bezetene op ons hek lopen bonken man, staat toch vrij duidelijk dat de voordeur om de hoek is.

Melissa
5 September 2022

De Ebi Party Box is echt een aanrader! Heerlijk gegeten met z’n 2en. Voor herhaling vatbaar.

R
4 September 2022

Geweldig

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Willemien
2 September 2022

Heerlijke sushi de kipvariant erin houden (omdat schaal- enschelpdieren voor mij niet goed uitpakt) als alternatief genomen!

Ferhat Yildiz
31 August 2022

Kan geen genoeg krijgen van de poke bowl zalm. Zo lekker 😋

Iris
23 August 2022

Altijd snel geleverd, super vriendelijke mensen. Sushi is lekker en divers. Hebben aandacht voor de (vaste) klanten. Top! Gewoon je sushi hier bestellen!

..
13 August 2022
R
13 August 2022

We bestellen veel bij jullie, maar vandaag klopte er iets niet. de smaak was niet zo goed en de rijst niet vers.

Fee
9 August 2022

Sushi was top

MvW
28 July 2022

Super lekker en vers. Levering netjes en op tijd.

Betty Vorst
24 July 2022

De schotel zag er mooi uit en de sushi was heerlijk

Fiona
22 July 2022

Enige aandachtspunt is de hoeveelheid dressing en vond de dressing ook niet zo lekker. Dus dat was jammer. Verder wel lekkere vis en grote hoeveelheid!

Nikki M
20 July 2022
Bilo
19 July 2022

Was gewoon lekker en kids hebben genoten!

YM
13 July 2022

Goede kwaliteit, grote porties, levering was exact op tijd. Vriendelijke bezorger ook. We gaan beslist nog een keer bestellen.

Leander
12 July 2022

Perfect zoals altijd

Michel
9 July 2022

Lekker gegeten. Goede sushi. En snel geleverd.

Daniela Ris
4 July 2022

De crispy fried box had geen smaak en was veel te dik je zat al heel snel vol. De box is €24,- vind dat niet waar voor wat ik heb gekregen. Zonde van mijn geld.

Selma
29 June 2022

Echt heerlijk en vers. Snelle bereiding, top service. Kom hier zeker vaker!

Han
24 June 2022

Prima op tijd klaar en vriendelijke medewerkers. Eten prima.

Esther
24 June 2022

Had de Poke Bowl Ebi fry. Echt een aanrader !!

Ginger
20 June 2022

Sushi is erg lekker & vers!

Paul
20 June 2022

Goed, vers en netjes gepresenteerd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sanne Lindhout
10 June 2022

Er zaten haren in mijn sushi, zwarte haren in 3 stukjes sushi, ik heb het niet gegeten!

Klop
9 June 2022

Heerlijk genieten weer. 2e keer besteld. Goede kwaliteit redelijke prijs en genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar

Mirella
3 June 2022

Snelle bezorging. Pokebowl zeer goede portie. Zelfs gratis sushi bijgeleverd zonder codes. Top tent!

Rbi
30 May 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Lekkerste sushi van Alphen aan den Rijn kan ik wel zeggen. Wordt altijd snel bezorgt. Hele lieve bezorgers en personeel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hennie Aartman
28 May 2022

Heerlijke verse sushi!! Mooie app om te bestellen met goede acties. De bezorging was ook keurig op tijd en vriendelijk. Ik zeg een 10👍

Linda
25 May 2022

Heerlijk en wederom verrast met wat extra's. Bezorging was eigenlijk te snel ;-) maar zoals altijd super vriendelijk!

Ikke
13 May 2022

Goede service en goede kwaliteit sushi. Wij zijn altijd erg tevreden

Melissa
9 May 2022

Snel bezorgd en smaakt super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anastasiia
8 May 2022

We are ordering a lot with you, but today something was wrong. the taste was not so good. Problem with rice or fish, we didnt understand.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marije
6 May 2022

Vers en lekkere sushi !

Marijke
6 May 2022

Sushi was goed, wat ik minder vond, was dat er ipv sojasaus en gember chilisaus bij zat.

J. Westmaas
2 May 2022

Super vers en heerlijke sushi! Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lisa
14 April 2022

Goed gevulde poke bowl, heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart Breeschoten
7 April 2022

Heerlijke sushi, met als uniek product ook gebakken sushi rollen. Een nieuwe ervaring. Verpakkingen zijn erg compact en efficiënt. De presentatie is daardoor iets minder fraai dan bij sommige anderen, maar daar kun je zelf ook wat aan doen. De smaak is uitstekend en dat is het belangrijkste!

M
29 March 2022

Heerlijk vers en keurig op tijd

Marcella
29 March 2022
Siham
25 March 2022

Super vriendelijk personeel en beste sushi van Alphen.

Michel
18 March 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Suzanne
11 March 2022

Heerlijk gegeten!! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Top verjaardag gehad

Eduard Heijers
8 March 2022

Goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar

Lonneke
25 February 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Baarda
21 February 2022

Lekkere sushi, ondanks de storm werdhet toch nog bezorgd.

Siham
19 February 2022

Super lekker eten. Bestelling was prima optijd klaar en bij het afhalen een aantal supervriendelijke medewerkers gesproken. Al met al een 5 sterren ervaring en eten.

Anne de Blois
19 February 2022
Kartini
16 February 2022

Heel snel gemaakt, heerlijk gegeten en nog een extra rol gratis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maartje de Blois
15 February 2022

Super goede service en heel erg lekker gegeten