Avaliações de Mr. Sushi Alphen aan Den Rijn

Avaliações recentes

5.0
Nikki
15 setembro 2022

binnen halfuurtje bezorgd! geweldig! rolls waren heerlijk tevens als de gyoza en mini loempia’s. zoals gewoonlijk perfect

Y
14 setembro 2022

Altijd super lekkere verse sushi en snelle bezorging inmiddels al een tijdje een vaste klant!

Andy
12 setembro 2022
Leander
8 setembro 2022

Kom gewoon ff voorom en ga niet als een bezetene op ons hek lopen bonken man, staat toch vrij duidelijk dat de voordeur om de hoek is.

Melissa
5 setembro 2022

De Ebi Party Box is echt een aanrader! Heerlijk gegeten met z’n 2en. Voor herhaling vatbaar.

R
4 setembro 2022

Geweldig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Willemien
2 setembro 2022

Heerlijke sushi de kipvariant erin houden (omdat schaal- enschelpdieren voor mij niet goed uitpakt) als alternatief genomen!

Ferhat Yildiz
31 agosto 2022

Kan geen genoeg krijgen van de poke bowl zalm. Zo lekker 😋

Iris
23 agosto 2022

Altijd snel geleverd, super vriendelijke mensen. Sushi is lekker en divers. Hebben aandacht voor de (vaste) klanten. Top! Gewoon je sushi hier bestellen!

..
13 agosto 2022
R
13 agosto 2022

We bestellen veel bij jullie, maar vandaag klopte er iets niet. de smaak was niet zo goed en de rijst niet vers.

Fee
9 agosto 2022

Sushi was top

MvW
28 julho 2022

Super lekker en vers. Levering netjes en op tijd.

Betty Vorst
24 julho 2022

De schotel zag er mooi uit en de sushi was heerlijk

Fiona
22 julho 2022

Enige aandachtspunt is de hoeveelheid dressing en vond de dressing ook niet zo lekker. Dus dat was jammer. Verder wel lekkere vis en grote hoeveelheid!

Nikki M
20 julho 2022
Bilo
19 julho 2022

Was gewoon lekker en kids hebben genoten!

YM
13 julho 2022

Goede kwaliteit, grote porties, levering was exact op tijd. Vriendelijke bezorger ook. We gaan beslist nog een keer bestellen.

Leander
12 julho 2022

Perfect zoals altijd

Michel
9 julho 2022

Lekker gegeten. Goede sushi. En snel geleverd.

Daniela Ris
4 julho 2022

De crispy fried box had geen smaak en was veel te dik je zat al heel snel vol. De box is €24,- vind dat niet waar voor wat ik heb gekregen. Zonde van mijn geld.

Selma
29 junho 2022

Echt heerlijk en vers. Snelle bereiding, top service. Kom hier zeker vaker!

Han
24 junho 2022

Prima op tijd klaar en vriendelijke medewerkers. Eten prima.

Esther
24 junho 2022

Had de Poke Bowl Ebi fry. Echt een aanrader !!

Ginger
20 junho 2022

Sushi is erg lekker & vers!

Paul
20 junho 2022

Goed, vers en netjes gepresenteerd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne Lindhout
10 junho 2022

Er zaten haren in mijn sushi, zwarte haren in 3 stukjes sushi, ik heb het niet gegeten!

Klop
9 junho 2022

Heerlijk genieten weer. 2e keer besteld. Goede kwaliteit redelijke prijs en genoeg. Zeker voor herhaling vatbaar

Mirella
3 junho 2022

Snelle bezorging. Pokebowl zeer goede portie. Zelfs gratis sushi bijgeleverd zonder codes. Top tent!

Rbi
30 maio 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Lekkerste sushi van Alphen aan den Rijn kan ik wel zeggen. Wordt altijd snel bezorgt. Hele lieve bezorgers en personeel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hennie Aartman
28 maio 2022

Heerlijke verse sushi!! Mooie app om te bestellen met goede acties. De bezorging was ook keurig op tijd en vriendelijk. Ik zeg een 10👍

Linda
25 maio 2022

Heerlijk en wederom verrast met wat extra's. Bezorging was eigenlijk te snel ;-) maar zoals altijd super vriendelijk!

Ikke
13 maio 2022

Goede service en goede kwaliteit sushi. Wij zijn altijd erg tevreden

Melissa
9 maio 2022

Snel bezorgd en smaakt super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anastasiia
8 maio 2022

We are ordering a lot with you, but today something was wrong. the taste was not so good. Problem with rice or fish, we didnt understand.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marije
6 maio 2022

Vers en lekkere sushi !

Marijke
6 maio 2022

Sushi was goed, wat ik minder vond, was dat er ipv sojasaus en gember chilisaus bij zat.

J. Westmaas
2 maio 2022

Super vers en heerlijke sushi! Een aanrader!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lisa
14 abril 2022

Goed gevulde poke bowl, heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart Breeschoten
7 abril 2022

Heerlijke sushi, met als uniek product ook gebakken sushi rollen. Een nieuwe ervaring. Verpakkingen zijn erg compact en efficiënt. De presentatie is daardoor iets minder fraai dan bij sommige anderen, maar daar kun je zelf ook wat aan doen. De smaak is uitstekend en dat is het belangrijkste!

M
29 março 2022

Heerlijk vers en keurig op tijd

Marcella
29 março 2022
Siham
25 março 2022

Super vriendelijk personeel en beste sushi van Alphen.

Michel
18 março 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd!

Suzanne
11 março 2022

Heerlijk gegeten!! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Top verjaardag gehad

Eduard Heijers
8 março 2022

Goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar

Lonneke
25 fevereiro 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke service! Zeker voor herhaling vatbaar.

Baarda
21 fevereiro 2022

Lekkere sushi, ondanks de storm werdhet toch nog bezorgd.

Siham
19 fevereiro 2022

Super lekker eten. Bestelling was prima optijd klaar en bij het afhalen een aantal supervriendelijke medewerkers gesproken. Al met al een 5 sterren ervaring en eten.

Anne de Blois
19 fevereiro 2022
Kartini
16 fevereiro 2022

Heel snel gemaakt, heerlijk gegeten en nog een extra rol gratis gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Maartje de Blois
15 fevereiro 2022

Super goede service en heel erg lekker gegeten